Running and Re-running workflows from Word

Nov 17, 2010 at 12:11 PM

Hi,

I have a workflow that runs well in the composer but when I try to insert an association in Word and either Run it or Re-Run it,  it keeps on the "Waiting" status. I check the connection to the DB and is working. Any ideas? 

Thanks,

Susana

Nov 17, 2010 at 1:37 PM

Hi Susana,

Can you please let us know the version of Trident Document add-in which you are using?

Regards,
Trident Support Team

Dec 10, 2010 at 12:54 PM

Hi,

Thanks for your reply. I had the one that comes with the installation pack of the version 1.1281. When I installed the version 1.2.1. I didn't know where the get the msi file for it (and the 1.2.1 installation fails anyway but that is being addressed in a separate issue).

Thanks

Susana

Dec 10, 2010 at 2:09 PM

Hi Susana,

Thanks for the information. We are looking into this issue. We will keep you posted on the updates.

Please let us know in case you have questions/concerns.

Regards,
Trident Support Team

Dec 16, 2010 at 4:21 PM

Hi Susana,

Can you please provide us with the following information on the Trident Installer Package 1.1281 being used by you?  

1.       The Source from which you have downloaded this Installer Package.
2.       The Trident Build Number. To Obtain the Trident build number please use the following steps:
·         Open Trident Composer
·         Click on the Help tab
·         Click on the About option

Please let us know if you have any questions/concerns. 

Regards,
Trident Support Team